Als het je niet bevalt, dan ga je toch lekker in Noordwijk wonen?

Wie had dat gedacht. Van denken dat iets niet mag, naar 500 likes op één dag. Bedankt voor alle sympathie, we hadden gisteren de indruk dat we een open zenuw geraakt hebben.

Toch was niet iedereen onverdeeld positief. De meeste weerstand hebben we proberen te weerleggen in onze FAQ, we komen in vrede. Eerlijk waar. Maar we vinden “Als het je hier niet bevalt, dan ga je toch lekker in Noordwijk wonen”, inclusief de minder sympathieke variaties van voorgaande stelling niet zo tof, we zijn geen weglopers. Wij houden van Katwijk! Toch zijn er altijd verbeterpunten, of dingen die veranderen. Katwijk zag er 20 jaar geleden anders uit dan nu, en zal er over 20 jaar waarschijnlijk weer anders uitzien. Wij hopen daar zinvol aan bij te dragen door dit initiatief.

Ook als je het niet met ons eens bent hopen we dat je toch actief met ons mee zal doen. Schrijf ons! We gaan de discussie niet uit de weg. En we zullen plechtig beloven dat we de tegenstand niet zullen pareren met “als je niet van de koopzondag houdt, dan verhuis je maar naar een hutje op de heide”.

Want Katwijkers zijn geen weglopers.

Reacties